Notice: Undefined variable: bongeszo_link in /home/s/sossoforszolgalat.hu/domains/asofor.hu/public_html/fejlec.php on line 6
Az internetes böngészés biztonsága és az oldalunk funkcióinak használata érdekében frissítsd a böngésződet!

Kérjük adja meg indulási és érkezési helyét, és mi máris megadjuk a sofőrszolgálat viteldíját.

Tarifa kalkulátor

Budapesti áraink kerület-, vidéki áraink pedig település alapúak. Az árakról a kalkulátor segítségével előre tájékozódhat.

Az ár kalkulátorral kiszámolt árak az aktuális kampányakciók kedvezményeivel csökkenhetnek.

Az aktuális akcióink megtalálhatóak a Hírek - akciók aloldalunkon vagy a Facebook oldalunkon.

Ár - érték arány

Sokan keresik Budapest legolcsóbb és leggyorsabb sofőrszolgálatát. Ezzel az igénnyel mi is tisztában vagyunk és lehetőségeinkhez képest igyekszünk megfelelni neki. Árainkat úgy állapítottuk meg, hogy ügyfeleink elégedetten tegyék otthon zsebre autójuk kulcsait, a segítségünkkel megspórolt bankjegyek mellé.

Számos technikai újítást vezettünk be, hogy szolgáltatásunk gyors legyen, így azzal ügyfeleink elégedettek legyenek. Személyi állományunkat úgy választottuk meg, hogy garantálhassuk ügyfeleink biztonságát.

Az informatikai megoldásainknak köszönhetően működésünk hatékonyabbá vált. Ennek előnyeit ügyfeleink is élvezhetik, mert ezek hatása jelentkezik a gyors kiállásban és a kedvező árakban is.

Felelősségbiztosításunkat szintén ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva választottuk.

Az ár magában foglalja az éjszakai alapszolgáltatás minden költségét, ideértve a BIZTOSÍTÁST és az első pár perc várakozást is. Az első sofőr a lehető legrövidebb időn belül indul, Budapesten éjszaka jellemzően 20-30 percen belül felveszi a megrendelőt a gépkocsijával együtt. A sofőr 5 percig vár külön díj nélkül, ezt követően 1 perc 200 Ft (maximum 30 percig). Megálló 1 km-nél kisebb kitérővel 800 Ft, egyéb esetben a diszpécserrel egyeztetett tarifa szerint. A tarifák bruttó árak.

A szolgáltatás formájából adódóan egy-egy időszakban megnövekedhet a kiállási idő, amely esetén megértésüket kérjük.

5:00 és 20:00 között a nappali szolgáltatásunk alatt korlátozott számban állunk rendelkezésre, ezért hosszabb kiállási idővel szíveskedjenek számolni, amelyről pontosabb információkat diszpécserünk adhat. Viteldíjainkra alapesetben 25% felárat számítunk fel, ez a diszpécserrel történő megbeszélés alapján módosulhat.

Túl bonyolult? Akkor hívd diszpécserünket, aki minden kérdésedre válaszol!

+36 70 4 111 444