Notice: Undefined variable: bongeszo_link in /home/s/sossoforszolgalat.hu/domains/asofor.hu/public_html/fejlec.php on line 6
Az internetes böngészés biztonsága és az oldalunk funkcióinak használata érdekében frissítsd a böngésződet!

1 évesek lettünk

1 évesek lettünk

Örömmel osztjuk meg veletek azt a hírt, hogy 1 éves lett az A sofőr – Sofőrszolgálat.

Minden kezdet nehéz

Ez ránk is igaz volt. Olyan fába vágtuk a fejszénket, amibe már mások is, jóval előttünk. Induláskor egyetlen esélyünk és egyben célunk volt:

Terveztünk

Nagyratörő terveink voltak (vannak). Olyan sofőrszolgálatot szerettünk volna létrehozni, amelyik az ügyfelek ki nem mondott igényeit is teljesíteni tudja. Végiggondoltuk, hogy mi mit várunk el attól a cégtől, amelyekre a legnagyobb értékeinket bízzuk.

Elindultunk

Sofőrszolgálat autó

Egy évvel ezelőtt elindítottuk a sofőrszolgálatunkat. Örök hála az első ügyfelünknek, aki a visszajelzéseivel megerősített minket abban a hitünkben, hogy jól mértük fel az ügyfelek igényeit.

Dinamikus megjelenésünkkel felráztuk a sofőrszolgálatok piacát, szolgáltatásunk minőségével pedig kiérdemeltük ügyfeleink bizalmát. Az ügyfélkezelési rendszerünk kialakításánál és fejlesztésénél az ügyfeleink állnak a fókuszban, hiszen értük dolgozunk és nekik köszönhetjük a jövőnket. A szolgáltatás minden pontján igyekszünk az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva biztosítani a gondtalan utazás lehetőségét.

Mindezeknek és a háttérben dolgozó kollégánk erőfeszítéseinek köszönhetően kijelenthetjük, hogy

Budapest meghatározó sofőrszolgálata lettünk.

Célunk, hogy a legjobb budapesti sofőrszolgálat legyünk. Tudjuk, hogy a versenytársaink magasra tették a mércét, de ez nem tántorít el minket a céljainktól.

Meglévő és leendő ügyfeleinknek köszönjük megtisztelő bizalmukat! Reméljük, hogy még sok születésnapot ünnepelhetünk együtt!