Notice: Undefined variable: bongeszo_link in /home/s/sossoforszolgalat.hu/domains/asofor.hu/public_html/fejlec.php on line 6
Az internetes böngészés biztonsága és az oldalunk funkcióinak használata érdekében frissítsd a böngésződet!

Hamarosan megújul az alkohol kalkulátor

Hamarosan megújul az alkohol kalkulátor

A kalkulátor nagy sikerére való tekintettel az A sofőr - Sofőrszolgálat időt és pénzt nem spórolva továbbfejleszti a kalkulátort. :-)

Mire jó a sofőrszolgálat alkohol kalkulátora?

A sofőrszolgálat segít az ügyfeleinek a felelős alkoholfogyasztásban. Az ügyfél iszik, a sofőrszolgálat vezet.

Az alkohol kalkulátorunkkal segítünk kiszámolni, hogy az alkoholfogyasztás után mennyi időre van szükség az alkohol szervezetből történő kiürüléséhez. Ha felelős alkohol fogyasztó vagy és ügyelsz arra, hogy alkohol fogyasztás után ne kockáztasd magad és mások testi épségét a vezetéssel, akkor megvárod, amíg az alkohol kalkulátor szerint az alkohol kiürül a szervezetedből, vagy sofőrszolgálatot hívsz. Az A sofőr megadja a választás lehetőségét.

Miben lesz jobb?

Nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy az alkohol kalkulátorunk eddig is az egyik legjobb volt. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a legnagyobbak is többször hivatkoztak ránk (index és [origo])

Terveink szerint hamarosan a legjobb alkohol kalkulátort találod a sofőrszolgálat weboldalán. Szeretnénk a működést a legjobban az igényeidhez igazítani, ezért az alábbi funkciókat adjuk a jelenlegi rendszerhez:

Mondd meg Te, hogyan lehetne még jobb!

Ahogy a sofőrszolgálat üzemeltetésénél, a véralkoholszint kalkulátor fejlesztésénél is az ügyfelek igényeinek kielégítése az elsőleges célunk. Ezért kérjük, osztd meg velünk, hogyan tehetjük számodra használhatóbbá/hasznosabbá az alkohol kalkulátort!

Írd le, mit szeretnél, és ígérjük, hogy figyelembe vesszük!

info@asofor.hu

Fontos információ

Az alkohol kalkulátor (a jelenlegi és a továbbgfejlesztett állapotában is!) a beállított paraméterek alapján az általános méregtelenítési képesség figyelembevételével számolja ki, hogy mikor ürül ki a szervezetedből az elfogyasztott alkohol. A tényleges alkohol kiürülési idő ennél lehet rövidebb és hosszabb is. Ezért kérjük, hogy ne kockáztass! A kapott értékek csak tájékoztató jellegűek! Az ebből eredő károkért a sofőrszolgálat nem vállal felelősséget.