Notice: Undefined variable: bongeszo_link in /home/s/sossoforszolgalat.hu/domains/asofor.hu/public_html/fejlec.php on line 6
Az internetes böngészés biztonsága és az oldalunk funkcióinak használata érdekében frissítsd a böngésződet!
Diszkréció

Diszkréció

Mivel az A sofőr - sofőrszolgálat professzionális szolgáltatást nyújt, így elengedhetetlen, hogy Ügyfeleink maradéktalan bizalmát élvezzük. Ügyfeleink cégünk és kollégáink diszkréciójára feltétlenül számíthatnak.

A megrendelés alkalmával és annak teljesítése során az esetlegesen tudomásunkra jutott ügyféladatokat és információkat a sofőrszolgálat összes alkalmazottja kiemelt diszkrécióval kezeli. A hozzánk eljutott információkat kizárólag a szolgáltatás minőségének javítása, a megrendelés gyors és pontos teljesítésének érdekében használjuk fel.

A szolgáltatás teljesítése során továbbá idő, pozíció és sebesség adatok kerülhetnek rögzítésre. Ezzel lehetőséget biztosítva utólagosan az esetleges vitás kérdések rendezésére.

Az A sofőr - sofőrszolgálat a szolgáltatás teljesítése során tudomására jutott adatokat a személyes adatok védelemről szóló törvényben foglaltaknak megfelelően, az ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva kezeli. Azokhoz harmadik fél részére - jogszabályban előírt eseteket kivéve - hozzáférést nem biztosítunk.