Notice: Undefined variable: bongeszo_link in /home/s/sossoforszolgalat.hu/domains/asofor.hu/public_html/fejlec.php on line 6
Az internetes böngészés biztonsága és az oldalunk funkcióinak használata érdekében frissítsd a böngésződet!
Időgarancia

Időgarancia

Tudjuk, hogy az idő Ügyfeleink számára kiemelten fontos tényező. Tudjuk, hogy mindenki Budapest leggyorsabb sofőrszolgálatát keresi. Mivel az idő érték. Ezt szem előtt tartva igyekszünk Ügyfeleink idejével takarékosan bánni. Ennek érdekében számos technikai megoldást alkalmazunk, melyek segítségével a kiállási időt jelentősen le tudjuk rövidíteni. Erre a technikai háttérre alapozva a sofőrszolgálatok között elsőként bevezettük az időgarancia fogalmát, melynek lényege, hogy garanciát vállalunk a gyors kiállásra.

Garancia a gyors kiállási időre

Amennyiben az Ügyfél a sofőrszolgálat diszpécserével való egyeztetés során másban nem állapodik meg, és a megrendelést követően a sofőr honlapunkon vállalt időhatáron belül nem áll rendelkezésre, a szolgáltatás árából 10% kedvezményre jogosult. Ha a késés meghaladja a 20 percet, 20% kedvezményt vehet igénybe, ha a fél órát is túllépi, a fuvardíj 30%-kal csökkenthető.

Kiállási idők

A sofőrszolgálat a kiállási időhatárokat az alábbiak szerint határozta meg: