Notice: Undefined variable: bongeszo_link in /home/s/sossoforszolgalat.hu/domains/asofor.hu/public_html/fejlec.php on line 6
Az internetes böngészés biztonsága és az oldalunk funkcióinak használata érdekében frissítsd a böngésződet!
Valentin napi akció

A sofőr - Valentin napi akció

Mi is az a Valentin nap?

Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) a szerelmesek (...) védőszentje. Világszerte, de főleg az angolszász országokban Bálint napján, (február 14-én) tartják a Bálint-nap (angolul Valentine's Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak számára mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.
(Forrás:Wikipedia)

Facebook akció

Facebook akciónk keretében valentin napon 10% extra kedvezménnyel kedveskedünk a sofőrszolgálatunkat igénybe vevő pároknak.
Töltsél el egy kellemes estét Kedveseddel! Ha jól esik igyatok meg egy pohár finom bort is. A hazaút árából pedig 10% kedvezmény kapsz.
Az A sofőr - sofőrszolgálat segít a kellemes este utáni kényelmes hazaérkezésben. A sofőrszolgálatra Budapesten és vidéken egyaránt számíthattok.

Boldog Valentin napot kívánunk minden kedves ügyfelünknek!

A sofőr - sofőrszolgálat